✉ angorag.mk@gmail.com ✆ 075 416 775
Време е и Вашиот бизнис да биде
ОНЛИНЕ.
Модуларни Веб Страни
Ги плаќате само избраните модули
Прилагодени за сите уреди
Drag'n'Drop Editable
Може сами да ги менувате
БРЗО.ЕДНОСТАВНО.
Веб Страната ја добивате веднаш.
Од 20 - 65 €/год
Се вклучено
Основна конфигурација
Веб страна со вклучени основни модули: Почетна страна со слика, За нас, Контакт, емаил адреса
20 €/год
Слајдер на слики
Модул за промена на повеќе слики со ефект на првата страна
5 €/год
Интерактивна позициија на мапа
Модул за приказ на седиштето на компанијата на интерактивна мапа
5 €/год
Галерија на Слики
Модул за приказ на слики во вид на галерија, со опции на зум, брз преглед итн
5 €/год
Понуда на Услуги и Производи
Модул за приказ на производите и услугите кои ги имате во понуда
5 €/год
Документи, Брошури
Модул за приказ и даунлоад на документи, брошури итн. во сите формати: пдф. док ...
5 €/год
Приказ на Видео
Модул за приказ на видео клипови. Можност на избор и приказ на повеќе видеа.
5 €/год
Приказ на нови информации
Модул за движечки приказ на информации, новости, најнови понуди и сл.
5 €/год
Име на страница - Domain
imenastrana.com1.mk - Бесплатно
imenastrana.com.mk ~ 15 €/год
imenastrana.com ~ 10 €/год
ВЕБ ПРОДАВНИЦА
Ако сакате да го проширите Вашиот бизнис со Интернет продажба, имаме развиено посебна линија на Интернет продавници со можност за категоризација на производите, галерија на слики, промо кодови итн.
Од 70 €/год
Како Работи
Темплејти
Ангор АГ

Пролетерски Бригади бб
6330 Струга, Македонија
Тел. 075 416 775
Емаил. angorag.mk@gmail.com

Испрати
powered by EASY|WEB